Omzeilende links

Stichting Kasisi

Het is voor Kasisi Children’s Home een doorlopende inspanning om geld te vinden voor de betaling van alledaagse zaken. Daarom zet de Nederlandse Stichting Kasisi zich in om een deel van deze lopende kosten te dekken. De Stichting Kasisi heeft als doel om het kindertehuis structureel van financiële steun te voorzien voor salarissen, medicijnen, elektriciteit en onderhoud van gebouwen.

De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05069643. RSIN/Fiscaalnummer 813677415

Het beleidsplan en de financiële verantwoording kunt u hier downloaden:
Beleidsplan Stichting Kasisi 2013-2018
Financiële verantwoording 2017

U kunt onze privacy-verklaring hier lezen.

Wilma van Barneveld (voorzitter)

Wilma heeft 3,5 jaar in Lusaka gewoond en heeft in die tijd 2 dagen per week bij Kasisi geholpen. Ze heeft het altijd een warme omgeving gevonden, waar de kinderen een veilig en goed thuis hebben.

Adriaan Stoop (penningmeester)

Adriaan en zijn vrouw verbleven in Zambia. Hij raakte via zijn vrouw vanaf het begin bij de Stichting Kasisi betrokken. De wijze waarop dit kindertehuis wordt gerund sprak hem sterk aan. Hij bezoekt Lusaka nog regelmatig en blijft zo op de hoogte van hoe het kindertehuis zich ontwikkelt.

Piet Terpstra (secretaris)

Piet's betrokkenheid bij Kasisi ontstond in 2009 toen hij Zambia bezocht en zijn zus, die er toen woonde, hem meenam naar het kindertehuis. De fijne sfeer van het tehuis en de kwaliteit van de zorg en aandacht voor de kinderen maakte een grote indruk op hem.

Angelique Elsinga (bestuurslid)

Angelique woont met haar gezin al vele jaren in Lusaka en werkt als vrijwilliger in het Kasisi Children's Home. Zij is voor de stichting een direct contact ter plekke.