Omzeilende links

Nieuws

Beleidsplan 2019-2024
Het beleidsplan dat liep over 2013-2018 is herschreven en voor de periode 2019-2024 zijn nieuwe plannen door het bestuur vastgelegd. Deze zijn er met name op gericht om jaarlijks € 20.000,- via donaties, giften en acties in te zamelen om zo te kunnen blijven voldoen aan wat Kasisi per kwartaal van ons verwacht te kunnen ontvangen. Klik hier voor het inzien van dit beleidsplan.

Financieel jaarverslag 2018
Op de pagina ‘onze stichting’ is het financieel jaarverslag over het vorige jaar toegevoegd. Voor wie dit wil inzien: klik hier.

Nieuwsbrief 2018
In december 2018 hebben we weer een nieuwsbrief verstuurd naar onze relaties. Nieuws-gierig? Klik op: Kasisi Nieuwsbrief kerst 2018

Privacy-verklaring
Om te voldoen aan de nieuwe AVG-regelgeving heeft onze stichting een privacy-verklaring geplaatst op de pagina ‘onze stichting’.

‘Lopen voor Kasisi’, sponsoractie van Eline Terpstra groot succes
Op 28 oktober liep Eline Terpstra haar eerste marathon in Venetië en met haar sportieve prestatie zamelde ze tegelijk geld in voor Kasisi. De marathon heeft ze door weer en wind moeten afleggen. Het laatste stuk zelfs op sokken door het hoge water! Een moeilijke tocht dus maar ze haalde het. De inzamelactie werd ook een succes. Er werd zo’n € 1200,- gestort door de supporters van Eline en Kasisi.

Een lintje voor Adriaan Stoop, onze penningmeester.
Zoals dat in plechtig Nederlands gezegd wordt: het heeft onze koning behaagd om Adriaan Stoop te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Adriaan is sinds de start van onze stichting actief in het bestuur maar vooral ook praktisch bezig met het ondersteunen van het kindertehuis.  En hij doet nog veel meer.
We zijn het helemaal met koning Willem-Alexander eens: die man heeft zijn lintje verdiend!

Anja en Gerrit Jan Vrieling wonnen onze Zambia-reis
Een verloting van de Zambia-reis heeft in 2016 plaatsgevonden. We zijn aan het sparen voor een volgende. Wanneer er weer voldoende tientjes-donateurs hun jaarlijkse extra bijdrage hebben betaald organiseren we weer een verloting voor een nieuwe reis. (klik hierboven op: Wat kunt u doen? en klik op Zambia-reis)
Anja en Gerrit Jan Vrieling waren de winnaars van de vorige reis en gingen in april 2017 naar Lusaka. Ze schreven een verslag over hun bijzondere ervaringen. We citeren hieruit:

Op 22 april 2017 hebben we met ons gezin een bezoek gebracht aan het kindertehuis Kasisi. We hadden deze vijfdaagse reis voor twee personen gewonnen vanuit het speciale ‘reispotje’. Als vaste donateur betaal je hiervoor vrijwillig  10,-per jaar extra en zodra de inhoud van dit potje het toelaat, wordt een reis van twee personen via een verloting hieruit beschikbaar gesteld. Wij waren dus de gelukkigen!

Het reisverslag met foto’s is hier te lezen: Familie Vrieling Verslag

Opbrengst marathon-actie € 1200,-


01 november 2018

Op 28 oktober liep Eline Terpstra de marathon van Venetië  en zamelde daarmee geld in voor Kasisi. Veel sponsoren hebben…Accommodatie medewerksters knapt op


01 november 2018

Er was groot achterstallig onderhoud in de accommodatie voor de medewerksters (de ‘mammies’) van Kasisi. We  besloten daar wat aan…Nieuw leslokaal


05 februari 2017

In 2016 kregen we twee nieuwe les lokalen, voorzien van zes computers en tien tablets!Gebouwen en waterpompen


10 juni 2016

De afgelopen jaren heeft de stichting fondsen kunnen werven voor specifieke projecten, zoals het bouwen van een nieuw onderkomen voor…Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/5/101528/webspace/siteapps/WordPress-1576/htdocs/wp-content/plugins/genesis-simple-sidebars/includes/class-genesis-simple-sidebars-core.php on line 93
Notice: Undefined variable: tabindex in /var/www/vhosts/5/101528/webspace/siteapps/WordPress-1576/htdocs/wp-content/themes/genesis-sample/blog.php on line 55
Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/5/101528/webspace/siteapps/WordPress-1576/htdocs/wp-content/plugins/genesis-simple-sidebars/includes/class-genesis-simple-sidebars-core.php on line 93